Gevelisolatie

Gevelisolatie is een must. Je gevel is het grootste en belangrijkste contactoppervlak van je huis met de buitenlucht. Via deze weg ontsnapt er veel warmte in de winter en dringt warmte binnen in de zomer. Daarom loont het de moeite je gevel een extra beschermlaagje te geven. Want gevelisolatie, dat brengt tal van voordelen met zich mee.

Gevelisolatie: de voordelen.

Besparing

Met gevelisolatie beperk je het warmteverlies. De verwarming moet dus minder vaak aan en zo bespaar je op je energieverbruik. En dat is goed voor je portemonnee.

Meer rust

Naast thermisch comfort, biedt gevelisolatie ook akoestisch comfort. Het zorgt dat je minder last hebt van voorbijrijdende auto’s of spelende kinderen en laat jou in alle rust genieten.

Verhoogde waarde

De waarde van je woning stijgt dankzij gevelisolatie. Beslis je om je huis later te verkopen? Dan zal dit veel vlotter gaan wanneer je gevel goed geïsoleerd is.

Geen ruimteverlies

Met een gevelisolatie verlies je binnen in je huis geen ruimte. Bovendien blijft je woning gewoon bewoonbaar tijdens de isolatiewerken.

Premies

Gevelisolatie wordt gesubsidieerd door de overheid met verschillende premies. Hierdoor is de terugverdientijd van je investering veel korter en dus zeker de moeite waard.

Beter voor het milieu

Is je gevel goed geïsoleerd? Dan moet de verwarming minder vaak werken en draag jij bij aan een schonere planeet. Want minder stoken, betekent minder CO2-uitstoot.

Geef je huis een extra beschermlaag

De meest efficiënte manier om je gevel te voorzien van een extra beschermlaag tegen koude, vocht of lawaai, is gevelisolatie.

Het bedekt ononderbroken de volledige oppervlakte van je gevel en zorgt voelbaar voor een beter binnenklimaat in je woning. Gevelisolatie kan op bijna alle woningen geplaatst worden, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Gevelisolatie bestaat uit verschillende lagen. Nadat de isolatieplaten geplaatst zijn tegen de gevelsteen, wordt het geveloppervlak perfect egaal en naadloos uitgevlakt met een lijmmortellaag met tussenin een wapeningsnet. Na uitdroging wordt hierop de afwerking met spuitkurk, sierpleister of steenstrips voorzien. Resultaat: je woning is niet enkel goed geïsoleerd, maar krijgt ook een totaal nieuwe look

Gevelisolatie van Iso-Kurk?

Topkwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarom werken we bij Iso-Kurk uitsluitende met producten van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijk advies

Onze experten staan je graag bij met advies op maat van jouw plannen. Zo ben jij steeds zeker van de meest geschikte oplossing.

Transparante communicatie

Een open en transparante communicatie zorgt voor een goede samenwerking. Daarom zetten wij sterk in op duidelijke offertes en eerlijke prijzen.

Ontzorgen van A tot Z

Wij nemen je project in handen en begeleiden je van begin tot einde van de werken.

wij helpen je graag

Heb je vragen voor ons? Of wil je graag een offerte aanvragen? Wij helpen je graag verder!

Vraag je offerte

Bereken zelf de prijs

Bereken je graag zelf de kostprijs van jouw project? Dat kan! Vul alle gegevens in en krijg een prijsberekening op maat.

Bereken prijs