Een revolutionaire gevelbekleding
met spuitkurk

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een gevelbekleding met spuitkurk?

Bereken hier je prijs

Wat is spuitkurk?

Een mooie gevelbekleding die voldoet aan de kwaliteitsnormen van vandaag?
Spuitkurk is een natuurlijk, duurzaam en ecologisch product.
De perfecte oplossing voor jouw gevelbekleding!

Ben je op zoek naar gevelbekleding? Dan is spuitkurk wat je zoekt!
Het is de perfecte plaatsvervanger voor de traditionele gevelsystemen van vandaag. Tegelijkertijd is het een kwalitatieve en snelle oplossing die je volledig personaliseert volgens jouw eigen smaak.

Spuitkurk is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes. Zo zorgt een fijne korrel voor een strakke afwerking, perfect voor binnenshuis! De grovere korrel zie je dan weer vaker terug als gevelbekleding. Ook de kleur van de korrel kies je volledig zelf.

Met behulp van een spuittechniek brengen we de spuitkurk aan op jouw gevel. Dat doen we snel en efficiƫnt zonder in te boeten aan kwaliteit! Je woning isoleren met spuitkurk? Dan plaatsen we ze in combinatie met hoogwaardige isolatiepanelen.

Vraag je gratis staal aan
Waterafstotend

Waterafstotend

Esthetisch

Esthetisch

Isolerend

Isolerend

Brandwerend

Brandwerend

Ademend

Ademend

Een vernieuwde gevel in 3 stappen

01

Eerst analyseren we de staat van je woongevel. We meten alles correct op en nemen onze kleurstalen mee. Zo weet je wat de mogelijkheden zijn.

02

Na het plaatsbezoek bezorgt onze gevelexpert je een prijsofferte met aangepast advies. Vragen of opmerkingen? We beantwoorden ze graag!

03

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan komen we zo snel mogelijk bij jou langs. Zo geniet jij binnenkort van een mooie nieuwe gevel!