Welke soorten gevelafwerking zijn er beschikbaar?

Welke soorten gevelafwerking zijn er beschikbaar?   Ben jij op zoek naar de perfecte afwerking voor je gevel, maar weet je niet welke mogelijkheden er allemaal zijn? Wij lijsten de 4 belangrijkste soorten gevelafwerking graag voor je op:

Schilderen: de budgetvriendelijkste optie

Wil jij je een nieuwe, frisse look voor je gevel zonder een fortuin uit te geven? Schilderen is een budgetvriendelijke manier om je huis eruit te doen zien zoals jij dat wil. Het geeft je woning niet alleen een nieuwe look, maar ook een extra beschermende laag.

Sierpleister: esthetisch en functioneel

Als je op zoek bent naar een combinatie van esthetiek en functionaliteit is sierpleister de ideale keuze. Of het nu gaat om kunsthars- of siliconenpleister, jij bent sowieso zeker van een 100% waterdichte afwerking. Deze hoogwaardige afwerking is geschikt voor zowel isolatieplaten als rechtstreekse toepassing op je gevel.

Spuitkurk: ecologisch en duurzaam

Voor de milieubewuste huiseigenaar is spuitkurk een uitstekende keuze. Deze innovatieve gevelafwerking, gemaakt van kurkgranulaten, is niet alleen ecologisch en duurzaam, maar ook isolerend en vochtwerend. Het is een veelzijdig en elastisch product, wat betekent dat het zich aanpast aan verschillende oppervlakken en weersomstandigheden. Spuitkurk kan worden aangebracht over isolatieplaten, sierpleisters of direct op de gevelsteen.

Steenstrips: traditioneel en veelzijdig

De baksteen is diep geworteld in de Belgische bouwcultuur. Voor liefhebbers van de traditionele baksteenlook bieden steenstrips een unieke combinatie van traditionele uitstraling met moderne isolatietechnieken. Door het verlijmen van deze strips zijn de mogelijkheden eindeloos, zowel in design als in functionaliteit.

Welke soorten gevelafwerking kies je best? Iso-Kurk helpt je bij je keuze!

Elke gevelafwerking heeft zijn unieke voordelen en kan je huis transformeren.. Contacteer ons voor meer info of vraag vrijblijvend een offerte aan.