Gevelafwerking

De gevelafwerking volgt logischerwijs op de gevelisolatie. Is je gevel goed geïsoleerd? Dan is het tijd om deze mooi af te werken met spuitkurk, sierpleister of steenstrips. Aan jou de keuze!

Een geschikte gevelafwerking voor elke woning.

Schilderen

Een frisse look en een beschermlaag voor je gevel op een budgetvriendelijke manier? Schilderen van de gevel blijft een populaire gevelafwerking om jouw huis de look te geven die je wil.

Sierpleister

Kunstharspleister of siliconenpleister zorgen voor een esthetische en 100% waterdichte afwerking van je gevel. Dit kan zowel op isolatieplaten als rechtstreeks op de gevel en voorzien deze van een hoogwaardige afwerking die je huis volledig transformeert!

Spuitkurk

Mag het wat meer zijn? Spuitkurk is een ecologische en duurzame gevelafwerking op basis van kurkgranulaten. Het is isolerend, vochtwerend en elastisch. Het kan zowel op isolatieplaten, sierpleisters als rechtstreeks op de gevelsteen worden aangebracht. Dit zorgt voor tal van mogelijkheden om jouw gevel aan te pakken.

Steenstrips

De baksteen hoeven we de Belg niet meer uit te leggen. Steenstrips combineren isolatie en de eindeloze mogelijkheden die het verlijmen van deze strips met zich meebrengen.

Kies voor een kwalitatieve gevelafwerking.

Wanneer je gevel goed is geïsoleerd, moet deze enkel nog afgewerkt worden. Op vlak van gevelafwerking heb je de keuze uit verschillende materialen: spuitkurk, sierpleister of steenstrips.

Spuitkurk is een duurzaam, ecologisch product. Een afwerking met spuitkurk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en combineert al het goede wat kurk te bieden heeft. Het is waterafstotend, elastisch, thermisch isolerend en duurzaam.

Een gevelafwerking met sierpleister past door het uitgebreid assortiment aan structuren en kleuren bij veel woningen. Sierpleister beschermt je gevel tegen vocht, verbergt oneffenheden en zorgt voor een nog betere isolatie van je huis.

Kies je voor je gevelafwerking voor steenstrips? Dan creëer je op een zeer praktische manier de look van volle bakstenen. Ze bieden een esthetische meerwaarde aan je huis, zijn ruimtebesparende en uitermate geschikt voor zowel renovaties als nieuwbouw.

Gevelafwerking door Iso-Kurk?

Topkwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarom werken we bij Iso-Kurk uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijk advies

Onze experten staan je graag bij met advies op maat van jouw plannen. Zo ben jij steeds zeker van de meest geschikte oplossing.

Transparante communicatie

Een open en transparante communicatie zorgt voor een goede samenwerking. Daarom zetten wij sterk in op duidelijke offertes en eerlijke prijzen.

Ontzorgen van A tot Z

Wij nemen je project in handen en begeleiden je van begin tot einde van de werken.

wij helpen je graag

Heb je vragen voor ons? Of wil je graag een offerte aanvragen? Wij helpen je graag verder!

Vraag je offerte

Bereken zelf de prijs

Bereken je graag zelf de kostprijs van jouw project? Dat kan! Vul alle gegevens in en krijg een prijsberekening op maat.

Bereken prijs