Gevelrenovatie

Bij een gevelrenovatie steken we je oude gevel in een nieuw jasje. Wij renoveren bestaande gevelpleisters, zetten spuitkurk over je gevelsteen of schilderen je gevel. Kortom: wij laten jouw gevel weer stralen!

Gevelrenovatie: de voordelen

Nieuwe look

Na een gevelrenovatie oogt je huis weer als nieuw. Het zorgt voor een esthetische upgrade van je woning en laat deze er weer fris uitzien.

Stijgende waarde

De waarde van je huis stijgt na een gevelrenovatie. Want een huis dat nieuwer oogt, is ook meer waard.

Meer stabiliteit

Door je gevel tijdig te onderhouden bescherm je hem tegen weer en wind. Met een gevelrenovatie ben je loszittende stenen en kapotte voegen voor.

Meer comfort

Bescherm je woning tegen indringend vocht en laat je wooncomfort stijgen. Weg vocht- en schimmelproblemen.

Blaas je gevel nieuw leven in

Je gevel komt voortdurend in contact met weersinvloeden van buitenaf waardoor deze er na een tijdje grauw en grijs kan uitzien.

Bovendien is het een belangrijk onderdeel van je woning. Je gevel geldt als visitekaartje en beschermt je huis tegen koude en vocht.

Is je gevel niet meer in goede staat? Dan blazen wij jouw gevel weer nieuw leven in met een gevelrenovatie. Want een oude of versleten gevel kan op termijn verschillende kosten en problemen met zich meebrengen, denk maar aan vocht-of schimmelproblemen in huis.

Gevelrenovatie door Iso-Kurk?

Topkwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarom werken we bij Iso-Kurk uitsluitende met producten van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijk advies

Onze experten staan je graag bij met advies op maat van jouw plannen. Zo ben jij steeds zeker van de meest geschikte oplossing.

Transparante communicatie

Een open en transparante communicatie zorgt voor een goede samenwerking. Daarom zetten wij sterk in op duidelijke offertes en eerlijke prijzen.

Ontzorgen van A tot Z

Wij nemen je project in handen en begeleiden je van begin tot einde van de werken.

wij helpen je graag

Heb je vragen voor ons? Of wil je graag een offerte aanvragen? Wij helpen je graag verder!

Vraag je offerte

Bereken zelf de prijs

Bereken je graag zelf de kostprijs van jouw project? Dat kan! Vul alle gegevens in en krijg een prijsberekening op maat.

Bereken prijs